Veilig thuis
Door: RIK
Blijf op de hoogte en volg RIK
25 November 2023 | Nederland, Julianadorp
De 12 uur sturen naar huis, zoals ik dacht in het vorige blog, bleek uiteindelijk 2.100 km te zijn en dat red je echt niet in 12 uurtjes. We vertrokken woensdag uit Zaragoza om uiteindelijk vrijdagavond om 19 uur thuis de oprit op te rijden.
Het was "a hell of a ride" met veel file, in met name België en Nederland, en ontzettend harde windstoten. Hulde aan de chauffeur!
De cijfertjes:
aantal gereden kilometers: 7.381
aantal overnachtingen: 58
We hebben ontzettend genoten van het Iberisch Schiereiland. Van de vriendelijke bevolking, de prachtige natuur, het heerlijke eten en natuurlijk het zomerse weer. Jammer dat de week in Portugal regenachtig was, maar verder hebben we het echt top getroffen en zijn we bruin terug gekomen. Ook hebben we weer enorm genoten van ons campertje, dat ons alles biedt wat je kunt wensen.
In totaal hebben we in 2023 precies 120 nachtjes in de camper geslapen; in Noorwegen, Mecklenburg Vorpommern, de Betuwe en Drenthe hebben we fantastische vakanties gehad dit jaar. En dat vraagt om meer.
Dank voor het lezen van de blogs en super-bedankt voor alle reacties! Hopelijk lezen jullie volgend jaar ook weer mee. Wie weet waar we dan weer naar toe waaien. De intentie is Griekenland, maar je weet het nooit van te voren.
25 November 2023 - 19:02
Gerd-Jan:
Welkom thuis! Ook weer fijn dat jullie veilig in Julianadorp zijn! Jullie hebben een mooie reis gehad!!
25 November 2023 - 19:32
Joke En Kees:
Jullie gebruiken de camper wel. ook fijn om weer thuis te zijn lijkt ons!
25 November 2023 - 21:08
Ellen :
Fijn dat jullie er weer zijn.
26 November 2023 - 08:37
Rietje:
hoi Inge en Remco en iedereen die dit blog leest. Ook ik ben weer thuis uit Costa Rica. Ook ik voel mij bevoorrecht dat ik dit alles kan, mag en ook wil doen.
Mooie dingen die je ook kunt delen en anderen van mee laat genieten.
Bijna december en we sluiten dankbaar weer een mooi jaar af.
26 November 2023 - 18:14
Paul:
Wat een heerlijke reis hebben jullie gehad! Bedankt voor het delen van de verhalen en de foto's, het zorgde ervoor dat ik een paar minuten de regen hiero kon vergeten. Welkom thuus! Hopelijk hoeven jullie niet te lang te wennen aan alle ruimte weer.
27 November 2023 - 08:31
Jacqueline:
Welkom thuis en dank voor de mooie verslagen. Was erg leuk om jullie zo weer te kunnen volgen!